Česká kuchařka /

Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, obilovin a vajec, na bramborová jídla či přílohy. Nechybí ani oddíly věnované salátům a tradičním českým moučníkům. Barevné s...

Celý popis

Hlavní autor: Sýkora, Petr
Další autoři: Wagnerová, Magdalena, 1960-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Plot, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, obilovin a vajec, na bramborová jídla či přílohy. Nechybí ani oddíly věnované salátům a tradičním českým moučníkům. Barevné snímky připravených pokrmů.
Stručná kuchařka s recepty na přípravu tradičních českých jídel.
Fyzický popis: 159 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
ISBN: 9788074282836